top of page

Mevrouw Macho in foto's

Voor vandaag heb ik een klein blogje met foto's van mevrouw Macho voor jullie. Grappige, lieve en mooie foto's die ik inmiddels door de tijd heen heb gemaakt. Ook Silvia heeft een aantal foto's gemaakt, ook deze mocht ik gebruiken voor deze blog. De eerste foto's zullen de foto's van Silvia zijn. Veel kijkplezier!

Macho mocht even vrij rondlopen bij mij op de bank. Ik gebruik de bal dan om haar (ik moet hier echt nog steeds aan wennen!) uit het hok te krijgen. Ze is super nieuwsgierig en sterk. Zoals je op deze foto kan zien probeert ze uit de bal te komen door zichzelf op te drukken. En het lukt haar nog ook! Nieuwsgierig aagje :)

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Is het geen plaatje? Deze heb ik gelijk ingesteld als bureaublad achtergrond op mijn laptop. Zo mooi hoe je ook op deze foto's de details ziet! De kleine haartjes rond het bekje, de snorharen, de kleine pootjes... Dit is dan wel op het moment genomen dat ze aardig lief was, want nu zit ze diehard te knabbelen aan de tralies van haar hok haha!

Je ziet haar hier gewoon denken 'Kan ik hier al ontsnappen?' Om vervolgens kattenkwaad uit te halen en razendsnel op de bankleuning te klimmen. Iets wat ik niet zo'n goed idee vind omdat ze dan kan vallen en overal achter kan kruipen, waardoor ik haar niet te pakken krijg. Dit zorgt voor grote ergernis bij haar en vele pogingen tot ik haar terug zet.

Hier zat ik Macho uit haar hokje te lokken met een knaagstick. De ideale manier om haar goed op de foto te krijgen. Wanneer ze onder in het hok loopt stelt de camera namelijk scherp op de tralies, waardoor het idee een beetje verloren gaat. Ze is overigens echt helemaal dol op dit soort sticks, een handige afleiding voor als ze 's nachts lawaai maakt en ik wil slapen ;).

Nu volgen de foto's van mezelf. Deze zijn met mijn mobiel gemaakt waardoor de kwaliteit iets minder is. Om die reden heb ik ze ook verkleind. Daarnaast is het bijvoorbeeld heel lastig om een goed duidelijke foto te maken wanneer ze in de koepel zit.

Ik at Marokkaanse couscous met onder andere wortel. Omdat ik al eens een filmpje had gezien van een hamster met worteltjes wilde ik proberen of Macho ze ook lekker zou vinden. Ik gaf haar een kwart plakje die ze maar wat graag aannam. Na wat moeilijk gedoe en achteruit de koepel inlopen, begon ze heerlijk aan het worteltje te knabbelen en deze was binnen no time op. Volgende keer ga ik proberen of ze andere groenten of fruit misschien ook lekker vindt. Op internet heb ik gezocht welke dingen ze wel en niet mag.

Mevrouwtje klim graag in actie haha. Dit bewijst maar weer hoe sterk haar pootjes zijn. Maar echt heel charmant is deze foto niet, dat moet ik haar toch nog maar even bijbrengen. Het is echt super grappig als ze zoveel moeite doet voor wat aandacht of voor bijvoorbeeld haar eten. Ze weet ook precies wanneer ik eten pak door het gerammel van het bakje waar het voer in zit. Dit had ze echt al vrij snel door. Wat ook wel leuk is om te vermelden is dat ze echt reageert als ik 'Macho' zeg/roep.

Stel je even voor hè... Je zit lekker op de bank, dekentje over en naast je is het stil. Je kijkt een serie en werpt af en toe een blik op het hok naast je. Meestal zit Macho dan boven, maar je hebt ook de momenten zoals op de foto. Dan zit ze je dus heel stiekem in de gaten te houden en je aan te staren. En geloof me! Als je dat niet verwacht, omdat ze zo stil daar is gaan zitten, bezorgt je dat echt een hartverzakking! Daar heb ik er dus al een heleboel van gehad, want ze doet dit best vaak. Klein monstertje haha!

En dan deze als laatste... Af en toe heeft ze gewoon een heel leuke houding die ik probeer vast te leggen. En zie hier! Met een pootje leunt ze tegen het deurtje, of ze klemt zich eraan vast, en het andere pootje hangt een beetje. Lichtelijke gay trekjes dus (voor een vrouwtje)! But hey, it's okay to be gay hahaha! Het is gewoon een lief beestje met een heel eigen karakter en soms dan haalt ze het bloed onder je nagels vandaan, want ook dat kan ze!

Dit was mijn kleine Macho blogje met een paar leuke foto's van de afgelopen tijd! Ik hoop dat jullie het grappig en leuk vonden dit zo te zien.

Recente berichten
bottom of page