top of page

Kleuren voor volwassenen - Winactie Suzanne Amels


Kleuren alleen voor kinderen? Dat is allang achterhaald! Tegenwoordig zijn er steeds meer kleurplaten én kleurboeken voor volwassenen, want zeg nou eerlijk het werkt echt ontspannend!

Op een Facebook pagina waar mensen hun creaties laten zien door middel van het gebruik van Action artikelen zag ik een hele gave kleurplaat voorbij komen. Ik besloot te reageren om te vragen hoe ik die kon downloaden en uitprinten. Van Suzanne Amels kreeg ik toen een berichtje dat ze vanaf haar eigen pagina op te slaan zijn en dat je ze op die manier kan printen.

Enkele weken geleden plaatste zij een oproepje om te zien wat de mensen die haar kleurplaten leuk vinden, graag op een zomer/vakantie exemplaar zouden zien. Er kwamen 41 reacties en daarmee heeft zij de volgende kleurplaat samen gesteld :

En er is een winactie aan gekoppeld! Als je voor 23 juni je kleurplaat af hebt en op haar pagina deelt maak je kans op het pakket wat bovenaan dit blogartikel staat weergegeven! Het volgende zit er in: - Het enige echte dikke dames op reis xxL kleurboek

- Stabilo 68 roletui

- Een thema voor een kleurplaat 🎨

- Een zomerse verassing

En hier kun je de kleurplaat downloaden! Over Suzanne Amels:

Suzanne is een 32 jarige vrouw die werkt in de beveiliging. De kleurplaten zijn ontstaan uit verveling. Doordat de eerste kleurplaat een groot succes was, werd het een hobby van haar om meer van dit soort kleurplaten te maken. Helaas heeft ze last van hypo's (een te lage suikerwaarde) waardoor de focus van haar ogen niet altijd even scherp is. Daarom duurt het soms langer voordat een kleurplaat af is. Maar, het resultaat mag er dan ook zijn!

Materialen die gebruikt worden:

Alles wordt uit de hand getekend met soms een beetje hulp van een passer of geodriehoek.

De tekeningen worden gemaakt op 80 gram papier en een vulpotlood, daarna worden de afbeeldingen met een fineliner overgetrokken en gekopieerd op twee tinten donkerder dan het origineel. Natuurlijk worden de potlood lijnen eerst gegumd voor het gekopieerd wordt!

Ik ga in ieder geval meedoen aan de wedstrijd, want wat een gaaf prijzenpakket en wat een leuke kleurplaat! Echt een uitdaging :) Doen jullie ook mee?

Recente berichten
bottom of page